Robot çim biçme makinesinde tüm zamanların en iyi FPS'sini oynayabilirsiniz - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Robot çim biçme makinesinde tüm zamanların en iyi FPS'sini oynayabilirsiniz - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Ayrıca fuarda 03:30 PST / 6:30 EST / 11:30 GMT / 12:30 CEST saatleri arasında küçük bir turnuva da düzenlenecek Bu hafta sonu Dreamhack’teyseniz, bazı çim biçme makinelerinin 1’e 1 ölüm maçları için kurulduğu Stand Four’daki Husqvarna ekibini ziyaret edebilirsiniz

Böyle bir Doom modunun olduğunu söylemek iyi ve güzel, ancak en iyi yanı, seçilmiş birkaç kişi için onu da oynayabilmeniz Dreamhack 2023’te kapalı kapılar ardında geçirdiğim süre boyunca, Doom’u yalnızca robot çim biçme makinesinde değil, aynı zamanda Doom çok oyunculu oyununu da deneme şansım oldu Ne yazık ki bu yayınlanmayacak, bu da sizi listelerin en üstünde görme şansından mahrum bırakacak Kıyamet her türlü tuhaf yolla: Traktördeki Doom, Doom’un içindeki Doom ve tabii ki hamilelik testindeki ünlü Doom

Bizi ayrıca takip edebilirsiniz Google Haberleri günlük PC oyunları haberleri, incelemeleri ve kılavuzları için Birkaç dakika kontrollere alıştıktan sonra E1M1 haritasında gizli roketatarını bulurken rakiplerime zahmetsizce ateş ettim Ekip, birim başına 3

Anında silah değiştiremediğim için bu tam bir dönüşüm değil, ancak bunun dışında oyunun oldukça oynanabilir bir versiyonuydu yıldönümünü kutluyor ve ekibin klasik FPS oyununa olan hayranlığı nedeniyle ortaya çıktı Doom Guy’ı bir tank gibi yavaşça döndürmek için çevirebileceğim bir düğme vardı ve büyük siyah bir düğme onun ileri doğru ilerlemesini sağlıyordu 800 dolara mal olan Auto Mower 430X Nera çim biçme makinelerinden ikisini birbirine bağlayarak, Doom’un çok oyunculu modunu 1v1 ayarında çalıştırabiliyor

Ancak geliştirme ekibi doğrudan bir bağlantı noktasından memnun değildi En güzel tarafı da bunu kendim deneyebildim Düğmeye basıldığında silahı ateşleniyordu, devasa kırmızı düğme ise saldırıları ve kapıları açmayı sağlıyordu Ancak bunların hepsinin ortak bir noktası var: tek oyunculu oyuna odaklanıyorlar

Diğer bazı video oyunu simgelerini rastgele cihazlarda veya hatta Tanrı korusun PC’nizde test etmek istiyorsanız, en iyi eski oyunların bir listesine sahibiz

Küçük ekranın üzerinde Doom Guy’ın hareketlerini yönlendirecek birkaç düğme ve düğme vardı

Bethesda ile Husqvarna (İsveçli dış mekan enerji ürünleri şirketi) arasındaki bu işbirliği, Doom’un 30



oyun-2

Alternatif olarak, biraz daha modern bir şey arıyorsanız, şimdiye kadarki en iyi PC oyunlarının bir listesini hazırladık


1993 klasiğini oynayan insanlarla ilgili bu tür hikayeleri hepimiz duymuşuzdur