Instagram Sonunda Daha İyi Gizlilik İçin Okundu Bilgilerini Kapatmanıza İzin Verecek - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Instagram Sonunda Daha İyi Gizlilik İçin Okundu Bilgilerini Kapatmanıza İzin Verecek - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
Bu işlem tamamlandıktan sonra Instagram kullanıcıları, özellikle de onları rahatsız edici buluyorlarsa, okuma makbuzlarını da kapatabilecekler çünkü bunu akılda tutmak çok önemli Bu seçeneği kapatmak size dijital varlığınızın biraz daha özel olduğu hissini veriyorsa bu özelliğin Instagram’da veya WhatsApp gibi diğer platformlarda yaygın olmasında yanlış bir şey görmüyorum Ancak nihayet herkes için ne zaman ortaya çıkacağını görmek için dikkatli olacağız Dürüst olmak gerekirse, özellik kullanıma sunulmaya başladığında Instagram blogunda uygun bir duyuru bekleyebilirsiniz Okundu bilgilerini kapatmak istiyorsanız uygulamadaki Gizlilik ve Güvenlik ayarlarına gitmeniz gerekecek ve Okundu Bilgileri geçişini görebileceksiniz Aynı şekilde gönderdiğiniz mesajların okundu bilgilerini de göremeyeceksiniz

Bu hikayeyi paylaş

Facebook

heyecan



genel-17


Aldığımız en son bilgilere göre Instagram, yakında DM’lerinizdeki okundu bilgilerini devre dışı bırakmanıza izin verecek

Şu anda herhangi bir zaman çerçevesi yok ancak beta aşamasının çok yakında bitmesini bekliyoruz

Özelliğin hala beta test aşamasında olduğunu, dolayısıyla herkesin bu özelliğe hemen erişemeyebileceğini belirtmekte fayda var

Instagram’ın okundu bilgilerini kapatma seçeneğini alması doğru yönde atılmış bir adım

Instagram’ın bu yeni özelliğe kavuşacağı Broadcast kanalında Mark Zuckerberg ve Adam Mosseri tarafından duyuruldu Bunu devre dışı bırakmak, diğer kişinin mesajı açıp açmadığınıza dair bir gösterge almamasını sağlayacaktır

Herhangi bir uygulamada okundu bilgisi önemli bir özelliktir ve bazı nedenlerden dolayı bunu kapattığımı göremesem de, pek çok insanın, özellikle de gizlilikleri tehlikede olduğunda, bunu yapmaya ihtiyaç duyduğunu anlıyorum Bu, her zaman bir mesajı açmaları gerekip gerekmediğini merak eden herkes için harika bir özelliktir çünkü eğer açarsanız, mesajı gerçekten açtığınıza dair bir onay vardır ve bazı kişiler bunu gizlilik açısından bir sorun olarak görür