Calamansi-sitrushedelmän uutetta sisältävä kangasnaamio tekee ihosta raikkaan ja kirkkaan. Calamansi-hedelmä sisältää 30 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin sitruuna.

Käyttö: Aseta kasvonaamio puhdistetulle iholle välttäen silmien- ja suunympärysaluetta. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja ota kasvonaamio pois. Painele käsillä jäljelle jäänyt seerumi ihoon ja anna sen imeytyä.

Vinkki: Voit laittaa kiinni olevan kasvonaamiopakkauksen ennen käyttöä jääkaappiin, jos haluat tehostaa viilentävää ja raikastavaa tunnetta, tai vaihtoehtoisesti lämpimään veteen muutamaksi minuutiksi, jos rentoudut mieluummin lämpimän kasvonaamion kanssa.

Ainesosat: Water, glycerin, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ciitrofortunella Microcarpa Fruit Extract(1,000ppm) Butylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, fragrance